NHL:n pudotuspeleissä Florida Panthers hoiteli toisenkin kotiottelunsa kotiin. Tampa Bay venytti tällä kertaa ratkaisun aina jatkoajalle, mutta siinä Florida iski. Anton Lundell (kuvassa) sai syöttöpisteen Carter Verhaeghen tekemään voittomaaliin.

Illan suuri sankari oli kuitenkin maalivahti Sergey Bobrovsky oli uskomattomalla torjuntapäällä. Hän oli pääosassa siinä, että Tampan supertähdet jäivät vain kahteen maaliin. Ottelu Floridalla 3-2 ja otteluvoitot 2-0.

New York Rangers jatkoi voittojen tiellä ja hoiteli molemmat kotiottelunsa voitokkaasti Washingtonia vastaan. Tällä kertaa lukemat olivat 4-3 Rangersille. Ruotsalainen Mika Zibanejad teki maalin ja syötti toisen, Kandre Millerille merkattiin voittomaali. Puhetta ottelun jälkeen riitti siitä, että Washingtonin ikihonka Alex Ovetskin vaeltelee varjojen mailla. Venäläinen on saanut vain yhden laukauksen maalia kohti aikaan kahdessa pelatussa ottelussa.

Artturi Lehkonen oli yksi pääosan esittäjistä, kun Colorado teki massiivisen ryöstön Winnipegin kotikaukalosta. Lehkonen teki maalin ja syötti toisen, kun Colorado loistavan kakkoserän siivittämänä kukisti Jetsin. Toinen erä kirjattiin Coloradolle lukemin 4-1 ja kahden erän jälkeen kokonaistilanne oli 4-2. Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali, joka syntyi tyhjiin. Maaliin sai syötön Mikko Rantanen. Otteluparissa tilanne on nyt tasan 1-1.

Yön neljännessä ottelussa Nashville nappasi kotiedun itselleen voittamalla Vancouverin 4-1 vieraskaukalossa. Nashville meni ottelussa 3-0 johtoon ennen kuin Vancouver rikkoi kuparisen. Ottelun tehomies oli ruotsalaistähti Filip Forsberg, joka teki tehot 1+1. Joukkueet matkustavat seuraavaksi Nashvilleen otteluvoittotilanteessa 1-1.