Dallas Stars tasoitti välieräsarjan Edmontonia vastaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Dallas voitti toisen kotipelinsä lukemin 3-1 ja tuli vahvasti sarjaan mukaan. Avausottelu meni Edmontonille.

Dallas meni jo kolmen minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon konkari Jamie Bennin maalilla. Maaliin antoi syötön Miro Heiskanen. Edmonton tasoitti vain minuutti myöhemmin. Kolmannessa erässä Mason Marcment teki ensimmäisen maalinsa sitten pudotuspelien avausottelun ja vei Dallasin johtoon. Maalivahti Jake Oettinger torjui Edmontonin kirivaiheessa kaikki Oilersin tähtien yritykset ja loppuluvut 3-1 laukoi Esa Lindell tyhjiin.

Oilersin kaikki tähdet jäivät tällä kertaa pisteittä. Leon Draisaitl oli tehnyt pisteitä 13 ottelua putkeen, mutta ei tällä kertaa. Dallasin puolustus oli erinomainen ja sitä kautta Edmontoniin lähdetään kolmanteen peliin tasatilanteessa 1-1.