Dallas Stars hävisi kaksi kotiotteluaan pudotuspelisarjassa Las Vegasille. Tilanne oli haastava, mutta kahdessa vierasottelussa Dallas näytti, miksi joukkue oli niin kova pudotuspeleissä. Ensimmäisessä vierasottelussa Las Vegasissa Miro Heiskanen loisti, nyt oli Roope Hintzin (kuvassa) vuoro. Las Vegas otti maalivahdin pois reilu minuutti ennen loppua. Ensin Hintz teki loistavan blokin puolustajan vetoon, vähän sen jälkeen laukoi kiekon tyhjään maaliin.

Ottelu päättyi Dallasin 4-2 voittoon ja ottelusarjan tasoittamiseen lukemiin 2-2. Hintzin lisäksi ottelun suuri sankari oli tukun huipputorjuntoja tehnyt maalivahti Jake Oettinger, joka teki 35 torjuntaa.
Floridan paikallisessa päättyi yksi aikakausi. Panthers ei ollut koskaan pudottanut Tampa Bayta pudotuspelisarjassa ennen kuin nyt.

Alexander Barkov juhli omalla tavallaan Tapparan mestaruutta ja heilutti tahtipuikkoa ratkaisuottelussa. Hän teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun Panthers pudotti kestomenestyjä Tampa Bayn jatkosta lukemin 6-1 ja otteluvoitoin 4-1. Barkovin lisäksi suomalasipelaajista Niko Mikkola teki maalin ja syötti toisen.

Ottelu oli pitkään tasainen. Kahden erän jälkeen Floridan johto oli vain maalin, sillä kolmanteen erään mentiin tilanteessa 2-1. Kolmannessa Panthers iski neljä kertaa, kaksi viimeistä maalia syntyi tyhjiin, kuten Mikkolan tekemä ottelun viimeinen osuma.