Huuhkajat väänsi torstaina Walesia vastaan vieraskentällä EM-jatkokarsintojen välieräottelun. Suomen joukkue petti pelillisesti ja varmasti joukkue pettyi itsekin heikkoon kamppailuun, jonka jälkeen tulostaululla oli tylyt 4-1 numerot.

Voitolla edessä olisi ollut EM-jatkokarsintojen finaali Helsingissä, mutta nyt sen sijaan Olympiastadionilla pelataan pelkkä treenipeli Viroa vastaan. Wales sen sijaan kohtaa loppuottelussa Puolan, joka kukisti virolaiset selkein 5-1 lukemin.

Wales aloitti vahvasti ja siirtyi johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla. Tästä 35 minuuttia eteenpäin ja kotijoukkueen johto oli jo tuplattu. Teemu Pukin pukukoppimaali ensijakson viime hetkellä loi vielä uskoa toiselle puoliajalle.

Tauon jälkeen Wales oli ottelun alkuakin nopeampi ja osui 3-1 maalin arvoisesti jo toisen jakson toisella peliminuutilla. Lopun neljäs maali oli enää kosmetiikkaa.