Manchesterin joukkueista United on kuluvalla kaudella ollut se, joka on saanut arvostelua osakseen huomattavasti enemmän – ja täysin aiheesta. ManU vastasi lauantaina arvostelijoilleen parhaalla mahdollisella tavalla kaatamalla FA Cupin finaalissa paikallisvastustajansa Cityn 2-1.

United lähti otteluun ennakkoon selvänä altavastaajana Valioliigan mestaruuden vienyttä rakasta vihollistaan vastaan. Kentällä oli kuitenkin toisin. Punapaidat hallitsivat avausjaksoa ja hankkiutuivat kahden maalin taukojohtoon Alejandro Garnachon ja Kobbie Mainoon osumilla.

City tuli odotetun vahvasti toisella jaksolla, mutta ei onnistunut hyvistäkään paikoista kavennuksessa ennen kuin neljä minuuttia ennen täyttä aikaa vaihtomies Jeremy Dokun annettua joukkueelle vielä toivonkipinän. Lähemmäs City ei kuitenkaan päässyt.

Unitedin manageri Erik Ten Hagin potkuilla on spekuloitu pitkin kautta, mutta cupin mestaruus pakottaa seuran johtoportaan ainakin harkitsemaan toiseenkin kertaan ratkaisuaan.