F-Liigan kuudes välierä Indiansin ja Oilersin välillä pelattiin tiistaina. Sarja oli jo kolmannen kerran katkolla Oilersille ja pitkään näyttikin siltä, että finaalipaikka on varma. Kun peliä oli pelattu 33.34, Oilers meni 8-3 johtoon.

Toisen erän lopussa Indians teki kaksi kavennusmaalia, mutta kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin Oilersin kolmen maalin johdossa. Kun Oilers vielä iski lukemiksi 9-5, näytti asia selvältä.

Mutta toisin kävi. Reilut viisi minuuttia ennen loppua Indians laittoi ”all-in” ja otti maalivahdin pois. Ensin syntyi ilman maalivahtia kavennus, sitten toinen kavennus ja lopulta kolmas kavennusmaali. Tilanteesta 8-9 mentiin ottelun viimeiselle sekunnille: Indians sai vapaalyönnin neljä sekuntia ennen loppusummeria ja jollain ilveellä pallo meni sisään.

Mentiin jatkoajalle. Tähän mennessä Juuso Kekin nimeä ei löytynyt missään tehotilastossa vaikka osumia oli Indiansille syntynyt yhdeksän. Mutta ajassa 60.45 löytyi. Kekki iski Indiansille voittomaalin ja vei samalla joukkueet seitsemänteen välierään.

Toinen finalisti ratkeaa ensi perjantaina. Sen ottelun jälkeen tiedetään, kuka haastaa Classicin F-Liigan finaalissa. Lienee selvää, ettei viimeistä draamaa ole vielä tässä välieräsarjassa nähty. Hämmentävä välierä numero kuusi jää varmasti aikakirjoihin jonkinlaisena ihmenousuna ja samaan aikaan kammottavana sulamisena.