NHL:n välieräsarjassa Edmonton tasoitti otteluvoitot lukemiin 2-2 keskiviikon ja torstain välisenä yönä Dallasia vastaan. Edmonton voitti ottelun kotikentällään – seuraavaksi siirrytään Dallasiin viidenteen otteluun.

Dallas aloitti ottelun mainiosti. Kotiyleisö hiljeni jo vajaan minuutin pelin jälkeen, kun Wyatt Johston teki maalin. Muutama minuutti myöhemmin iski Esa Lindell Miro Heiskasen syötöstä. Tämä jälkeen kotijoukkue heräsi ja tasoitti vielä ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä Oilersille tuli ottelun ratkaissut tehohetki. Ensin Mattias Janmark teki johtomaalin alivoimalla ja noin minuutti myöhemmin Leon Draisaitl vei joukkueensa kahden maalin johtoon. Ottelun päätöslukemat 5-2 teki Mattias Ekholm tyhjiin.

Ottelun maestro oli Connor McDavid, joka antoi syötön kolmeen Edmontonin maaliin. Supertähti on jo aikaisemmin pudotuspeleissä kunnostautunut nimenomaan syöttäjänä, sillä tilillä on nyt peräti 24 syöttöpistettä kuluvissa pudotuspeleissä.

Suomalaispelaajista Esa Lindell teki maalin ja Miro Heiskanen syötti yhden. Roope Hintz ei tällä kertaa pisteille yltänyt.