Dallas teki vastaryöstön maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun joukkue kaatoi Edmontonin Oilersin kotikaukalossa. Samalla kotietu palasi Dallasille. Ottelu päättyi 5-3 Dallasille ja suomalaiset olivat ottelussa vahvasti esillä.

Edmonton aloitti vahvasti. Zach Hyman teki ottelun avausmaalin ja Connor McDavid vei Oilersin erätauolle 2-0 johdossa. Toinen erä oli Dallasin. Jason Robertson kavensi ja tasoitti kahdella perättäisellä maalilla. Kumpaankin antoi syötön otteluun toipunut Roope Hintz. Wyatt Johnston vei Starsin vielä johtoon toisessa erässä.

Kolmannessa erässä Robertson teki hattutempun täyteen, tällä kertaa Esa Lindellin syötöstä. Miro Heiskanen sai kunnian hiljentää Oilersin kotiyleisö lopullisesti, kun espoolainen teki pudotuspelien kuudennen maalinsa tyhjiin.

Dallas siirtyi voitollaan ottelusarjassa 2-1 johtoon. Neljäs ottelu pelataan Edmontonissa.