NHL:n suurin suomalaistähti, Mikko Rantanen, loukkaantui yön NHL-kierroksella. Rantanen sai kovan taklauksen Oilersin ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholmilta ja joutui jättämään pelin kesken toisessa erässä. Ennen loukkaantumistaan Rantanen ehti antaa yhden maalisyötön.

Samassa ottelussa Oilersin saksalaispelaaja Leon Draisaitl antoi kaksi maalisyöttöä. Ne nostivat Draisaitlin pistetilin lukemiin 101 eli pistepörssin viime vuosien kärkipään vakionimi liittyi seitsemäntenä pelaajana sadan pisteen kerhoon. Tämä oli jo viides kerta, kun hän ylitti sadan pisteen rajan urallaan.

Ottelu päättyi 6-2 Edmontonin voittoon ja samalla Oilers varmisti pudotuspelipaikkansa. Tämä on kova suoritus, sillä joukkue oli kauden alussa vahvasti alisuorittava. Valmentajan vaihtuminen sai joukkueen oikeille uomille, samoin joukkueen tähtipelaajakaksikon Draisaitl-Connor McDavid. Jälkimmäinen teki Coloradoa vastaan kaksi maalia ja hyvin mukana taistelussa pistepörssin voitosta.

Suomalaispelaajista Matias Maccelli sai tililleen yhden syöttöpisteen, kun Arizona kukisti Las Vegasin uskomattomalla kolmannen erän kirillä. Arizona iski peräti kuusi maalia Las Vegasin nollaa vastaan päätöserässä ja eteni voittoon. Artturi Lehkonen sai yhden syöttöpisteen tappio-ottelussa Oilersia vastaan ja Sebastian Aho oli jälleen kerran Carolinan ratkaisija. Hän teki voittomaalin ottelussa Capitalsia vastaan vain pari minuuttia ennen loppua.