NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspeleistä on enää yksi jatkopaikka auki. Dallas ja Las Vegas pelaavat huimaa sarjaa keskenään ja ratkaisu joudutaan hakemaan game sevenistä. Hallitseva mestari Vegas voitti ääritasaisen kuudennen kohtaamisen kotikaukalossaan maalein 2-0. Ratkaisu tuli tietysti tyhjiin.

Joukkueet eivät onnistuneet maalinteossa kahdessa ensimmäisessä erässä. Ottelun avausosuma nähtiin 49. minuutilla, kun Noeh Hanifin vei Vegasin johtoon. Tämän jälkeen Dallas yritti vimmatusti tasoitusta, mutta kotijoukkueen Mark Stone teki 2-0 maalin viimeisellä minuutilla tyhjiin.

Vancouver Canucks pystyi yllättämään Nashvillen maalilla loistavasti pelanneen Juuse Saroksen vain yhden kerran. Mutta tämä riitti voittoon, sillä kyseessä oli ottelun ainoa maali. Maali syntyi ajassa 58.21 ja sen teki Pius Suter. Tähän mennessä molemmat maalivahdit, Saros ja Vancouverin Arturs Silovs olivat loistaneet kentän kirkkaimpina tähtinä.

Vierasvoiton ansiosta Vancouver kuittasi sarjan voitoin 4-2 ja eteni jatkoon. Nashvillen ja Saroksen kausi päättyi tähän – ellei Saros vastaa Leijonien kutsuun myöntävästi. Jos näin tapahtuisi, Suomi saisi todella kovan valttikortin Tshekin MM-kisoihin.