NHL:n pudotuspelit alkoivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahdella ottelulla. Odotettu kamppailu Bostonin ja Toronton välillä muodostui yksipuoliseksi, sillä Boston oli selvästi Torontoa edellä.

Ensimmäisen erän jälkeen Boston johti vain 1-0, mutta toisessa erässä Bruins ratkaisi ottelun. Joukkue vei erän 3-0 Jake DeBruskin johdolla. DeBrusk iski erässä kaksi maalia. Kolmannen erän alussa Toronto kavensi, mutta vain yhden maalin verran. Loppulukemat 5-1 syntyivät kolme minuuttia ennen loppua.

Yön toisessa ottelussa parin selvä ennakkosuosikki Carolina kukisti NY Islandersin 3-1. Islanders taisteli loppuun asti, mutta yritys ei riittänyt Carolinan laajalle materiaalille. Voitto irtosi, vaikka Carolinan ykköstähti Sebastian Aho (kuvassa) ei tällä kertaa pisteille yltänyt, eivätkä joukkueen muutkaan suomalaiset.

Pudotuspelit jatkuvat sunnuntai-iltana otteluilla Florida-Tampa Bay sekä NY Rangers-Washington. Yöllä aloitetaan kaksi muuta paria, kun Winnipeg ja Colorado kohtaavat, samoin Vancouver ja Nashville.