New York Rangers tasoitti NHL:n välieräsarjan Floridaa vastaan. Voitto tuli niukimmalla mahdollisella tavalla, sillä toinen Rangersin kotikaukalossa pelattu ottelu venyi jatkoajalle. Silloin iski joukkueen voimaosastoon kuuluva Barclay Goodrow ja Rangers pääsi sarjaan mukaan. Toinen tappio kotona olisi syössyt runkosarjan voittajan todella pahaan ahdinkoon.

Rangersin Vincent Trocheck vei kotijoukkueen joukkueen johtoon ensimmäisessä erässä. Carter Verhaeghe tasoitti vielä samassa erässä. Maaleja ei sen jälkeen nähty varsinaisella peliajalla.

Suomalaispelaajista Anton Lundell (kuvassa) sai syöttöpisteen Floridan ainoaan maalin. Sasha Barkov oli myös lähellä tehdä maalin, mutta laukaus osui ylärimaan.

Sarja siirtyy seuraavaksi Floridaan otteluvoitoissa 1-1. Toinen ottelupari, Dallas-Edmonton, on tilanteessa 1-0 Edmontonille.