Huuhkajat-vahti Lukas Hradeckyn edustama Bayern Leverkusen eteni Eurooppa-liigassa kahdeksan parhaan joukkoon, vaikka azerbaidzhanilainen Qarabah pisti saksalaisille tiukasti kampoihin.

Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 2-2 tasapeliin, kun Leverkusenin tshekkikärki Patrik Schick tasoitti kamppailun ottelun lisäajalla. Tällä kertaa Schick laittoi vieläkin paremmaksi ja teki kaksi maalia lisäjan kolmannella ja kahdeksannella minuuteilla!

Nuo osumat käänsivät orastavan tappion kotijoukkueen 3-2 voitoksi ja siten jatkopaikaksi yhteismaalein 5-4. Sitä ennen Qarabah oli kerennyt mennä toisen jakso maaleillaan jo 2-0 johtoon, vaikka osumien välissä heidän pelaajansa lensi punaisen kortin saattelemana suihkun puolelle.

Hradecky istui tämän ottelun jälleen sovitusti vaihtopenkillä, mutta on mitä luultavimmin tositoimissa jälleen sunnuntaina Leverkusenin kohdatessa Bundesliigassa vieraskentällä Freiburgin.