Joel Pohjanpalon ja Jesse Jorosen edustama Venezia sai kovan kolhun nousuhaaveilleen keskiviikkona. Suora nousu oli vielä täysin mahdollinen, mutta Venezia kärsi vierastappion Catanazaron kotikentällä. Isäntäjoukkue voitti 3-2 ja vahvisti asemiaan nousukarsintajoukkueena.

Käytännössä Venezia on jo varmistanut myös paikkansa nousukarsinnoissa, mutta suorat nousuhaaveet saivat nyt kovan kolauksen. Venezia on neljä pistettä Comon perässä, kun otteluja on pelaamatta vielä kaksi. Mahdotonta Comon ohittaminen ei ole, mutta se vaatii ilman muuta Venezialta kahta voittoa ja Comon lipsahtamista. Tasapisteissä Venezia olisi vahvoilla keskinäisten ottelujen vuoksi, kuten Pohjanpalo muistutti SporttiUutisten erikoishaastattelussa viime viikolla.

Ottelu keskeytettiin rankkasateen vuoksi ja kenties tämä sekoitti Pohjanpalon ja kumppanien pasmat. Isäntäjoukkue meni heti ottelun alussa 1-0 johtoon, mutta Venezian Jay Idzes tasoitti. Catanazaro meni toisen kerran johtoon, mutta Idzes iski uudelleen. Lopulta voittomaali tuli rangaistuspotkusta, kun ottelua oli pelattu jo kuusi minuuttia lisäaikaa.

Tämä lisäaikarankkari saattoi maksaa Venezialle suoran nousun. Joel Pohjanpalo näki tapahtuman vaihtopenkiltä, sillä hän tuli 80. minuutilla vaihtoon. Jesse Joronen pelasi koko ottelun.