Arsenalin kannattajat seurasivat tyytyväisinä sunnuntain Valioliigan kärkikamppailua Liverpool-City. Joukkueet pelasivat Anfieldilla 1-1 tasapelin ja tämä tulos piti Arsenalin sarjan kärkipaikalla.

Huippuviihdyttävä ottelu oli kaksijakoinen: ensimmäistä jaksoa vei City, toista Liverpool. City onnistui lukuisista paikoista ensimmäisellä puoliskolla vain kerran, kun John Stones ohjasi upean kulmapotkukuvion päätteeksi pallon maaliin.

Toisella jaksolla Liverpool otti ohjat käsiinsä ja tasoitus tuli pilkulta Alexis MacAllisterin ampumana. Rankkarin aiheuttanut City-maalivahti Ederson loukkaantui samassa tilanteessa, ja hänet jouduttiin myöhemmin vaihtamaan kentältä.

Liverpoolin hurja painostus ei kuitenkaan tuonut voittomaalia ja pisteet tasattiin.

Tilanne Valioliigan kärjessä on kutkuttava: Arsenal johtaa tasapisteissä Liverpoolin kanssa, mutta lontoolaisten maaliero on parempi. City on pisteen päässä kaksikosta.