KrP tasoitti salibandyn F-Liigan välierissä ottelusarjan lukemiin 2-2. Classic oli pitkään pelissä mukana, mutta viimeiset kolme minuuttia käänsivät ottelun kotijoukkueelle. Ratkaisuhetkillä kunnostautui KrP:n Juuso Ahola, joka rakenteli joukkueelleen voiton lukemin 6-3.

Classic meni ottelussa 1-0 johtoon, mutta seuraavat kolme maalia kirjattiin KrP:lle. Sen jälkeen Classic iski kahdesti ja peli oli noin kolme minuuttia ennen loppua lukemissa 3-3.  Ahola syötti kaikki kolme KrP:n maalia lopussa: ensin Miska Mäkinen, sitten Joonatan Kovanen ja lopuksi Joona Rantala iskivät Aholan syötöistä Classicin nurin.

Ottelupari on lukemissa 2-2, joten pitemmän kaavan mukaan mennään. Toisessa välierässä tilanne näyttää selvemmältä, sillä Oilers johtaa Indiansia vastaan voitoin 3-0. Kummatkin välieräsarjat jatkuvat lauantaina.

Naisten F-Liigan ensimmäisessä finaalissa TPS kukisti vieraskentällä Classicin. Ottelun suuri sankari oli Meri-Helmi Höynälä, pistepörssin kärkinimi, joka teki ottelussa tehot 1+2. Tärkein esityö tuli jatkoajalla, kun Höynälä syötti 3-2 voittomaalin Jenna Saariolle. TPS johtaa finaalisarjaa 1-0.