Serbian Novak Djokovic jatkaa Pariisin olympialaisten tennisturnausta. Sen sijaan yleisön suursuosikki Rafael Nadal ei jatka kaksinpelin puolella. Legendat kohtasivat monen pettymykseksi jo toisella kierroksella.

Djokovic oli selvästi yleisön suosikki Nadalia edellä. Serbi voitti ensimmäisen erän 6-1. Toisessa erässä Djokovic meni jo 4-0 johtoon, mutta Nadal löysi vielä kerran vireen, joka on tuonut hänet Roland Garros-stadionilla 14 kertaa grand slam-turnauksen voittoon.

Nadal tasoitti toisessa erässä pelit 4-4 tasatulokseen, mutta tämä oli herätyskello maailmanlistan kakkoselle, Djokovicille. Hän voitti kaksi seuraavaa peliä ja vei ottelun 2-0.

Nadal pelasi todennäköisesti viimeisen kerran Ranskan avointen näyttämöllä kaksinpelissä. Vaikka virallista ilmoitusta ei ole tullut, pidetään lähes selvänä, että espanjalaislegenda lopettaa uransa tähän kauteen.