Pesäpallon Itä-Lännen tähdistöottelut pelataan vuonna 2025 Kouvolassa. Tapahtuma on järjestetty Kouvolassa viimeksi yhdeksän vuotta sitten, vuonna 2016. Kaikkiaan Itä-Lännen arvo-otteluita on pelattu kaupungissa aikaisemmin kuusi kertaa.

Kouvola valikoitui ensi kesäksi Itä-Lännen järjestäjäksi muun muassa keskeisen sijainnin ja olosuhteiden takia.

– Meillä oli tänä vuonna useita varteenotettavia vaihtoehtoja Itä-Lännen vuoden 2025 järjestäjäksi, ja kaikilla seuroilla oli hyvin valmistellut hakemukset. Tällä kertaa Kouvolan Pallolyöjien organisaatio pystyi parhaiten vakuuttamaan meidät siinä, että sillä on lyhyellä aikajänteellä valmius aloittaa heti syksyllä valmistautuminen tapahtumaan. Sijainnin ja majoituskapasiteetin lisäksi Kouvolan pesäpallostadionin mainiot olosuhteet palvelevat laajasti kuluttajia ja yritysvieraita, sanoo Superpesiksen toimitusjohtaja Olli Aro Pesäpalloliiton tiedotteessa.

Kouvolan Pallonlyöjien puheenjohtaja Harri Lehto kertoo, että tapahtuman valmistelu aloitetaan mahdollisimman pian.

– Kouvola ja Kouvolan Pallonlyöjät ottavat mielellään järjestelyvastuun 2025 Itä-Länsi-tapahtumasta. Kuten Olli Aro kertoo, Kouvolassa sekä sijainti että olosuhteet ovat erinomaiset. Pyrimme tuomaan myös jotain uutta ja poikkeuksellista tapahtumaan. Kouvolan kaupungin ja KPL:n yhteistyönä saamme varmasti rakennettua ikimuistoisen tapahtuman, Lehto sanoo.

Vuonna 2025 on luvassa miesten otteluissa juhlavuosi, kun miesten Itä-Länsi järjestetään järjestyksessään 90. kerran. Naisilla on luvassa 63. Itä-Länsi-ottelu.