Pesäpalloliiton kunniagalleriaan on kutsuttu viisi uutta jäsentä itä-Länsi-tapahtuman yhteydessä Jyväskylässä.

Numerolla 56 kunniagalleriaan kutsuttiin upealla urallaan pelaajana ja pelinjohtajana ansioitunut Armi Ahola. Jyväskylän Kirin kasvatti ylsi ensimmäisenä naisena viuhkassa Suomen mestariksi ja vuoden pelinjohtajaksi.

Numerolla 57 kunniagalleriaan kutsuttiin Hanna Airaksinen. Jyväskylän Kirin kasvatti on kaikkien aikojen etenijäkuningatar ja kaksinkertainen vuoden pesäpalloilija.

Numerolla 58 kunniagalleriaan kutsuttiin nelinkertainen vuoden lukkari, kolmen Suomen mestaruuden ja 13 Itä-Lännen Jukka Holttinen. Ilomantsin Urheilijoiden kasvatille jaetaan Kunniagalleria-taulu myöhemmin.

Numerolla 59 kunniagalleriaan kutsuttiin Jari Koski, Jyväskylän Kirin todellinen seuraikoni. Kaksinkertaisella Kirin Suomen mestarilla on takanaan pesäpallouraa kuudella eri vuosikymmenellä.

Numerolla 60 kunniagalleriaan kutsuttiin erityisesti Jyväskylän Kirittäristä tuttu kaikkien aikojen menestynein pelinjohtaja Jussi ”Nalle” Viljanen. ”Nallella” on naisten Superpesiksessä pelinjohtajana enemmän voittoja kuin kenellekään muulla on edes otteluita.