Gazzetta dello Sport -lehti väittää, että Carlos Sainz on päättänyt siirtyä ensi kaudeksi Alpinelle. Asia koskettaa myös Valtteri Bottasta.

Italialaislehden mukaan Alpinen taustajoukkoihin hiljattain liittynyt Flavio Briatore on onnistunut vakuuttamaan Sainzin tallin suunnitelmista. Lehti kertoo, että yksi tärkeä asia on Alpinen päätös siirtyä Mercedeksen moottoriasiakkaaksi. Ranskalaistalli ei ole vahvistanut noita väitteitä.

Sainz on ollut viime kuukaudet Williamsin ykkösvaihtoehto Alex Albonin tallikaveriksi. Kakkosvaihtoehdoksi on nousemassa Valtteri Bottas.

Bottas on vahvoilla Williamsille. Gazzetta dello Sport kertoo, että Mercedesen tallipäällikkö Toto Wolff on junailemassa suomalaista takaisin Williamsille.

Toki F1-varikolla liikkuu myös muita huhuja. Auto, Motor und Sport kertoo, että Sainz ei ole vieläkään vastannut Williamsin tarjoukseen. Hän ei kuitenkaan olisi vielä sanonut kyllä myöskään Alpinelle.

Lähteen mukaan tilannetta sotkee Toto Wolff, joka on antanut Sainzille toivoa Mercedes-pestistä. Wolff on alkanut epäillä, onko Andrea Kimi Antonelli sittenkään vielä valmis F1-sarjaan ensi kaudeksi.