Kotimaisessa jääkiekkoliigassa pelattiin tiistaina kolmannet välieräottelut. Kuopiolaisen KalPan ja oululaisen Kärppien tilanne oli kahden tappion jäljiltä tukala.

Tampereella KalPan tilanne näytti entistä huonommalta ensimmäisen erän mentyä kotijoukkueelle. Kuopiolaiset saivat kuitenkin ottelun käännettyä voittamalla kaksi seuraavaa erään ja koko kamppailun lukemin 2-1. Voiton myötä KalPa kavensi ottelusarjan lukemiin 1-2.

Lahdessa ottelun voittomaali nähtiin jo alle neljässä minuutissa, kun kotijoukkue Pelicans meni Lars Bryggmanin osumalla 1-0 johtoon. Maali jäi kamppailun ainokaiseksi. Näin olleen Pelicans johtaa Kärppiä vastaan otteluvoiton 3-0 ja on enää yhden voiton päässä paikasta finaalipeleissä.