Mestiksen finaalit etenevät tasaisesti. Imatran Ketterä jatkoi siitä mihin edellisessä ottelussa jäi ja nappasi voiton IPK:sta kotikaukalossaan lukemin 5-3. Ottelua kuvaa hyvin se, että ratkaisevan viidennen maalin Ketterä teki tyhjiin 15 sekuntia ennen loppua.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä IPK sai juonesta kiinni ja meni 2-0 johtoon. Ketterä kuitenkin kavensi ja kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 1-2.

Erän alkuun IPK teki kolmannen maalin. Mutta viimeisen kymmenen minuutin aikana Ketterä laittoi rallin päälle. Ensin kavennus, sitten tasoitus ja sitten johtomaali. Ratkaisumaali ajassa syntyi lopulta 59.45.

Otteluvoitot ovat nyt 3-3 ja pokaali ratkaistaan koko kauden huipentavassa game sevenissä lauantaina. IPK-Ketterä on ollut tämän kauden huippumielenkiintoisen Mestiksen arvolle sopiva.