Kokkolan Hermes jatkaa vahvasti Mestiksen välierissä. Ensin joukkue jätti puolivälierissä Jokerit jalkoihinsa, nyt uhrina voi olla runkosarjan voittaja IPK. Viidennessä välieräottelussa vieraskaukalossa Hermes laittoi ison vaihteen päälle ja vei voiton murskalukemin 8-3.

Ensimmäisen erän jälkeen peli oli 2-1 Hermekselle. Toisessa erässä 3-2, joten kuvio oli täysin auki. Kolmannessa erässä IPK putosi täysin kyydistä ja Hermes takoi peräti viisi maalia. Ottelu ratkesi erän alkupuolella, kun Hermes teki 4-2 ja 5-2 -osumat. Tämän jälkeen ottelu oli enemmänkin kuudennen ottelun odottamista.

Hermes esitteli pelissä monipuolisuuttaan. Joukkueen kahdeksasta maalista jokainen kirjattiin eri pelaajalle. Edes pörssikärki Arttu Lausniemi ei rohmunnut pisteitä yhtä maalia enempää.

Hermeksellä on välierä katkolla perjantaina. Ketterä on jo varmistanut paikkansa Mestiksen finaalissa.