Colorado ei suostunut kesälomille ainakaan vielä. Joukkue pelasi veitsi kurkulla vieraskaukalossa Dallasia vastaan. Tappio olisi tiennyt kesälomaa ja Dallasille matkaa neljän parhaan joukkoon.

Dallas meni konkari Joe Pavelskin maalilla johtoon, mutta Artturi Lehkonen (kuvassa) tasoitti ensimmäisen erän viimeisen sekunnin maalilla. Miro Heiskanen vei Dallasin uudestaan johtoon, mutta Cale Makar tasoitti pelin lukemiin 2-2 kahden erän jälkeen.

Colorado kaivoi esiin itselleen tutun lääkkeen: vahvan kolmannen erän. Joukkue teki kaksi maalia heti erän alkuun, mutta Dallas tuli vielä maalin päähän – Logan Stankovenin maaliin sai syötön Esa Lindell. Coloradon tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon teki ottelun loppulukemiksi 5-3 Coloradolle, syöttäjänä Lehkonen.

Mikko Rantanen sai syöttöpisteen Makarin ensimmäiseen maaliin ja piste oli hänen pudotuspeliuransa sadas. Makar oli ottelun ykköstähti tekemällä kaksi maalia. Lehkonen keräsi pisteet 1+1, samoin MacKinnon. Teholista oli nyt tuttua Coloradoa ja voitto vieraskentältä tuo varmasti kaivattua itseluottamusta.

Sarja on nyt Dallasille 3-2 ja se jatkuu seuraavaksi Coloradon kotikaukalossa.