Edmonton Oilers käytti kotietunsa hyväkseen ja voitti Vancouverin 5-1 puolivälieräsarjan kuudennessa ottelussa. Edmonton ratkaisi ottelun toisen erän puolivälissä ja sinetöi voittonsa kolmannessa erässä.

Ottelun tehomiehenä hääräsi Connor McDavid, joka antoi ottelussa kolme maalisyöttöä. Kun Zach Hyman teki pudotuspelien kymmenennen maalinsa ja Leon Draisaitlkin kaunisteli pörssilukemiaan kahdella syötöllä, oli ratkaisun avain Edmontonin avainpelaajien vahva panos. Kun vielä lisätään, että Ryan Nugent-Hopkins teki lukemat 1+2, oikeastaan koko Edmontonin kärkikaarti onnistui.

Ottelusarja ratkeaa seitsemännessä ottelussa Vancouverissa. Neljäs välieräjoukkue tulee tästä parista ja saa vastaansa Dallas Starsin. Toisessa välierässä kohtaavat New York Rangers ja Florida Panthers.