Torstain ja perjantain välisen yön NHL-kamppailut päättyivät molemmat vierasvoittoihin. Florida voitti Tampa Bayn 5-3 ja Carolina Islandersin 3-2, kumpikin siis vieraskaukalossa. Otteluparit ovat tilanteessa 3-0, joten Florida ja Carolina ovat voiton päässä seuraavalta kierrokselta.

Floridan voitossa Matthew Tkachuk teki kaksi maalia, ottelun avausosuman ja viimeisen maalin tyhjiin. Tampa Bay oli kerran johdossa, mutta Floridan laajempi materiaali käänsi pelin edukseen. Anton Lundell pääsi pisteillä alustamalla Tkachukin avausmaalin.

Yksi Floridan menestyksen avaintekijöitä on siinä, että joukkue on pystynyt pitämään Tampan tähtipelaaja Nikita Kutsherovin hiljaisena. Venäläinen on saanut vain yhden syöttöpisteen per ottelu. Tämä on todella vähän, kun ottaa huomioon, millaisilla tehoilla pistepörssin voittaja runkosarjan pelasi.

Carolinan niukka, mutta ansaittu voitto tuli New York Islandersin kotikaukalosta. Veteraanipuolustaja Brent Burns avasi ottelun maalitilin Teuvo Teräväisen syötöstä. Tämän jälkeen Carolina meni 3-1 johtoon, Sebastian Ahon tehtyä kolmannen maalin. Toisen erän lopussa Islanders tuli vielä maalin päähän, mutta kolmannessa erässä ei maaleja nähty. Näin Ahon osuma jäi ottelun voittomaaliksi.