Saksa varmisti jo kahden ottelun jälkeen jatkopaikkansa EM-kotikisoissaan. Saksa voitti Unkarin 2-0 ja tilillä on nyt kaksi voittoa kahdesta ottelusta. Se tarkoittaa sitä, että Saksa jatkaa, kävi kolmannessa ottelussa miten tahansa.

Saksan maaleista vastasivat Jamal Musiala ja Ilkay Gündogan. Lohkon toisessa ottelussa Skotlanti laittoi paremman vaihteen päälle ja pakotti kisat voitolla avanneen Sveitsin tasapeliin. Skotlanti meni johtoon Scott McTominayn maalilla, mutta konkari Xerdan Shaqiri tasoitti upealla kaukolaukauksella.

Kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen tilanne lohkossa A on se, että Saksa johtaa kuudella pisteellä, Sveitsi on kakkosena neljällä pisteellä, Skotlanti kolmantena yhdellä pisteellä ja Unkari neljäntenä pisteittä. Viimeisissä otteluissa Saksa kohtaa Sveitsin lohkovoiton ratkaisevassa ottelussa ja Skotlanti Unkarin.

Lohkossa B pelattiin yksi ottelu, jossa Albania taisteli tasapelipisteen Kroatialta. Viime vuosien kestomenestyjä Kroatia on aloittanut kehnosti: tilillä on tappio Espanjalle ja tasapeli Albanian kanssa. Rasitteena on myös kolmen maalin miinuslukema, joka tuli tappiosta Espanjaa vastaan. Lohko täydentyy torstaina ottelulla Espanja-Italia.