Liverpool ja Ajax kohtasivat lauantaina molempien seurojen legendojen hyväntekeväisyysottelussa. Kamppailussa Ajax johti tauolla 2-0, mutta kotijoukkue käänsi toisella jaksolla 4-2 voiton 60 000 fanin edessä Anfieldillä.

Mukana nähtiin myös suomalaista tähtiloistoa, kun Jari Litmanen ja Sami Hyypiä löytyivät joukkueiden kokoonpanoista. Hyypiä aloitti kamppailun Liverpoolin vaihtopenkillä, mutta saapui viheriön puolelle toiselle puoliajalle.

Litmasen rooli oli yksi isoimmista legendapelaajien joukossa. Hän aloitti ottelun Ajaxin kapteenina (katso kuva artikkelin alta) ja siirtyi tauon jälkeen Liverpoolin vaihtopenkille. Litmanen tuli ottelun loppupuolella punaisessa paidassa kentälle. ”Kuningas” edusti urallaan molempia seuroja ja sai siksi tuplaroolin myös tähän otteluun.