Yksi maailman tunnetuimmista ja seuratuimista paikalliskamppailuista, Glasgow´n herruudesta pelattava Old Firm, päättyi tasapeliin. Rangers ja Celtic iskivät yhteen Ibrox -stadionilla eli Rangersin kotikentällä. Loppuluvuiksi kirjattiin 3-3.

Celtic meni johtoon jo ottelun ensimmäisellä minuutilla. Vierasjoukkue tuplasi johtonsa vielä ensimmäisellä jaksolla, mutta sitten kotijoukkue Rangers pääsi peliin mukaan. Kavennus syntyi ottelun 55. minuutilla.

Ottelun loppu oli katsojien tunteille vuoristorataa ja vaihtopelaajien juhlaa. Ensin Abdallah Sima tasoitti ottelun 85. minuutilla, sitten kolme minuuttia Adam Idah vei taas Celticin johtoon, mutta lopulta 90+3 -minuutilla Rabbi Matondo tasoitti loppuluvuiksi 3-3. Kaikki lopun kolme maalintekijää tuli vaihdosta kentälle.

Tasapeli oli lopulta hyvä tulos Rangersille. Joukkue on pisteen päässä Celticistä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Mikäli joukkue voittaa rästiottelunsa, siirtyy Rangers kuskin paikalla Skotlannin Valioliigan mestaruustaistelussa.