HJK voitti pitkästä aikaa KuPS:in kotonaan ja samalla vei Veikkausliigan kärkipään todella tasaiseksi. KuPS johti ottelua pitkään, mutta lopussa HJK näytti vahvuutensa ja nousi maalin tappioasemasta kahden maalin voittoon. HJK käänsi 0-1 tappioaseman 2-1 johdoksi yhden minuutin aikana. Voitto tiesi sitä, että Klubi nousi tasapisteisiin KuPS:in kanssa, tosin yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Kierros oli HJK:lle muutenkin mieluinen. Kaikki muut kuuden parhaan joukossa olleet joukkueet jäivät tasapeliin. Ilves ja SJK tasasivat pisteet lukemin 2-2, VPS jäi kotonaan 1-1 tasapeliin Oulun kanssa ja Haka maalittomaan tasapeliin Interin kanssa Valkeakoskella. Tämä tarkoittaa sitä, että HJK on nyt sarjakärjessä yhdessä KuPS:in ja VPS:n kanssa. Ilves on kolme pistettä jäljessä, samoin SJK. Haka seuraa pisteen päässä tästä kaksikosta.

Sarjataulukon alemmassa puoliskossa vain EIF jäi ilman pisteitä keskiviikkona. IFK Mariehamn haki vierasvoiton Tammisaaresta lukemin 2-1 ja vahvisti asemaansa sarjataulukossa. Lahti ja Gnistan pelasivat 3-3 tasapelin, Oulu haki pisteen Vaasasta ja Inter Valkeakoskelta.

IFK Mariehamn on sarjassa kuudentena viisi pistettä Hakan perässä. Gnistan on kolme pistettä IFK:sta ja Inter pisteen Gnistanista. Häntäpään kolmikko mahtuu kolmen pisteen sisään: Oululla on yhdeksän pistettä, Lahdella kahdeksan ja hännänhuippu EIF:in tilillä on kuusi pistettä.

Veikkausliigaa pelataan seuraavan kerran ensi viikon perjantaina.