SJK jatkaa vahvaa alkukauttaan. Tällä kertaa joukkue kukisti alavireisesti kauden aloittaneen Ilveksen. Voitto tuli tällä kertaa niukasti 1-0 Jaime Morenon rangaistuspotkumaalilla.

Ilves puolusti tällä kertaa tiiviimmin ja paremmin kuin edellisessä ottelussa Gnistania vastaan. Rangaistuspotku tuli hieman kevyesti, mutta Joona Veteli antoi erotuomarille mahdollisuuden viheltää pallo pilkulle ja näin myös kävi. Morenon viimeistely oli tyylikäs ja rauhallinen.

Täysi pistepotti nosti SJK:n sarjakärkeen. Joukkueella on kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

Perjantain toisessa ottelussa Inter ja KuPS pelasivat Liigacupin finaaliuusinnan Turussa. Ottelu oli erittäin kaksijakoinen. Inter vei ensimmäistä jaksoa, KuPS suvereenisti toista. Inter meni ottelussa 1-0 johtoon Kouame Botuen loistavalla kantapääohjauksella. Tämän jälkeen KuPS sai rangaistuspotkun, kun Matias Siltanen kaadettiin. Axel Vidjeskog yritti huiputtaa huippuottelun pelannutta nuorta maalivahtia Eero Vuorjokea, mutta turhaan. Vuorjoki nappasi pilkun kylmästi.

Toisella jaksolla nähtiin melkoinen KuPS-vyöry. Vuorjoki varmisteli usealla huipputorjunnalla kolmen tähden pelaajapalkinnon aiheesta. Kerran hän joutui kuitenkin antautumaan, kun Vidjeskogin hyvästä syötöstä vaihdosta kentälle tullut Pyry Lampinen teki tasoituksen.

Interille piste oli kauden toinen. KuPS on aloittanut kautensa voitolla ja kahdella tasapelillä. Veikkausliiga jatkuu lauantaina kolmella ottelulla: HJK-IFK Mariehamn, FC Lahti-FC Haka sekä VPS-Gnistan.