Veikkausliigan viikonlopun kierros käynnistyi perjantaina Vaasasta, jossa vahvan alkukauden pelannut VPS lopulta lähes murskasi vierailleen FC Lahden maalein 3-0.

Vielä tauolle perjantain ottelussa mentiin maalittomissa tasalukemissa, joskin ote ottelusta oli etenkin jakson loppua kohden yhä vahvemmin vaasalaisilla. Tauon jälkeen ketsuppipullo aukesi ja VPS paukutti kymmeneen minuuttiin kolme maalia ja ottelu oli sen myötä käytännössä paketoitu.

VPS on koonnut nyt viidestä alkukauden ottelusta neljä voittoa ja yhden tasapelin. Samalla VPS:n tappiottomien otteluitten putki Veikkausliigassa on kasvanut jo 22 otteluun ja Jussi Nuorelan suojatit ovat ainakin lauantaihin saakka yksin sarjataulukon kärjessä.

Veikkausliigan viikonlopun kierroksella pelataan lauantaina kolme ottelua ja sunnuntaina kaksi.