”Ennemmin tai myöhemmin se sieltä tulee, mutta ei me siitä sen enempää olla juteltu”. Tuo oli suora lainaus Jussi Nuorelan haastattelussa tämän viikon Veikkausliiga-podcastissa, jossa hän myös varoitteli jo etukäteen, miten kova KuPS on ylipäänsä ja varsinkin kotonaan.

KuPS oli sitten se joukkue, joka ”Suomen Leverkusenin” pysäytti. Ensimmäinen tappio aikoihin tuli lukemin 1-2 KuPS:n uuden tekonurmen ensimmäisessä ottelussa.

VPS koki heti alussa takaiskun, kun sensaatiopelaaja Alfie Cicale jouduttiin vaihtamaan pois. Niin monessa asiassa Cicale on tällä kaudella ollut mukana, joten se ei voinut olla vaikuttamatta. Ensimmäinen jakso pelattiin kuitenkin maalittomana.

Toisen jakson alussa KuPS iski, maalintekijänä Clinton Antwi. Toisen KuPS:n maalin teki ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Axel Widjeskog. VPS tuli vielä maalin päähän Mads Borchersin maalilla, mutta tällä kertaa kiri jäi vajaaksi, vaikka KuPS joutui pelaamaan ottelun lopun vajaamiehisenä.

VPS jatkaa kuitenkin vielä Veikkausliigan kärjessä. Tosin SJK voi mennä lauantaina ohi, jos voitto Hakasta vieraskentällä irtoaa. Veikkausliigassa pelataan lauantaina Hakan ja SJK:n kohtaamisen lisäksi kaksi muuta peliä, AC Oulu-Gnistan sekä FC Inter-HJK.