Irlantilainen tähtivapaaottelija Conor McGregor on ollut sivussa vapaaottelukehistä heinäkuussa 2021 sattuneen säärimurtumansa jälkeen. Nyt mies vetäytyi taas suunnitellusta paluuottelustaan ja se on nostattanut epäilyksiä miehen aikeista.

McGregor mursi jalkansa ottelussa Dustin Poirieriä vastaan. Vamma vaati leikkaushoitoa ja pitkän kuntoutuksen, mutta niiden jälkeen mies on, ainakin omien sanojensa mukaan, puuhannut aktiivisesti paluuta kehiin.

Paluusta on ehtinyt kuitenkin muodostua jo pahemman luokan floppi. Miehen on pitänyt otella jo useaan otteeseen milloin ketäkin vastaan, mutta aina on tullut vastaan mitä erilaisimpia syitä sille, että irlantilainen onkin vetäytynyt sivuun.

Tuorein peruminen sattui UFC 303 -tapahtuman alla, jossa hänen piti kohdata yhdysvaltalainen Michael Chandler. Tapahtuma otellaan 29.6., mutta UFC:n puheenjohtaja Dana White ilmoitti jo X:ssä, että McGregorin ottelu on peruttu.

Muun muassa urheilutoimittaja Ariel Helwani on sännännyt jo puolustamaan McGregoria X:ssä, mutta irlantilaiselle löytyy myös epäilijöitä. Funky and The Champ -podcastia vetävät entiset tähtivapaaottelijat Daniel Cormier ja Ben Askren uskovat, että McGregorin ura on paketissa.

– Joo, olen sanonut, että se on loppu, ja tiedät, että hän todennäköisesti käyttää taktiikkaa, jossa hän sanoo jatkuvasti, että hän tulee takaisin, Askren tylytti taannoisessa jaksossa.

McGregor on kaikesta huolimatta yksi kaikkien aikojen vapaaottelijoista. Mies on tienannut urallaan jättiomaisuuden ja on kolminkertainen UFC-mestari ja kaksinkertainen Cage Warriors -mestari.