Bryson DeChambeau oli loppujen lopuksi vahvin golfin suurturnauksiin kuuluvassa US Openissa. DeChambeau lähti viimeiselle kierrokselle johtopaikassa, mutta kilpailun voitto oli loppujen lopuksi avoimena aina viimeiselle reiälle asti.

Toiseksi tullut Rory McIlroy oli jo ratkaista kilpailun edukseen reiällä numero 16, mutta hän missasi helpon putin. DeChambeau puolestaan laittoi kilpaan jännitystä lyömällä viimeisellä reiällä bunkkeriin. Loistava bunkkerilyönti, jota hän itse kuvasi kilpailun jälkeen ”elämänsä lyönniksi”, alusti kuitenkin voiton.

DeChambeau kuittasi uransa toisen US Openin tuloksella -6. McIlroy oli kakkonen yhden lyönnin erolla. Kolannen sijan jakoivat Tony Finau sekä Patrick Cantley tuloksella -4.

Major-turnauksen voitto toi DeChambeaun tilille mukavan tukun dollareita palkintorahana: 4,3 miljoonaa. McIlroy kuittasi 2,3 miljoonaa taalaa ja kolmossijalle yltäneet saivat kumpikin yli miljoonan.