Naisten F-Liigan finaalissa Classic tasoitti TPS:n kotikentällä finaalisarjan lukemiin 2-2. Mutta pelin puoliväliin asti mikään ei viitannut, että Classic voisi ottelun voittaa. Ajassa 32.57 TPS meni jo 5-1 johtoon ja sama tulos pysyi myös kahden pelatun erän jälkeen.

Sitten tapahtui muutos. Mieleen tuli vahvasti viikolla pelattu miesten välieräkamppailu Oilersin ja Indiansin välillä, jossa Indians nousi todella pahasta sillasta voittoon. Todennäköisesti sama kävi mielessä myös finalistijoukkueilla, sillä Classic takoi maaleja ja TPS jäätyi mitä pitemmälle peli meni.

Kun kymmenen minuuttia oli peliä jäljellä, Classic oli noussut kahden maalin päähän. TPS maalasi seuraavaksi ja moni uskoi tuon maalin olleen ratkaiseva isku. Vielä mitä, sillä Classic teki ottelun neljä seuraavaa maalia – ensin ylivoimalla kavennuksen, sitten täydellä kentällisellä tultiin maalin päähän ja tasoitus syntyi puolitoista minuuttia ennen loppua alivoimalla!

Jatkoajalla Classic ratkaisi ottelun. Natalia Pitkäkangas iski ajassa 71.46 ja tällä maalilla varmistui, että ainakin kaksi finaalia tullaan vielä pelaamaan.

Finaalisarja jatkuu lauantaina Classicin kotiottelulla. Seuraava finaali pelataan päivää myöhemmin Turussa.