Espoossa pelattiin F-Liigan välierää lauantaina komeissa puitteissa. Indiansin ja Oilersin välinen neljäs ottelu käytiin nimittäin Metro-Areenalla eli Espoon jäähallissa. Väkeä oli lehtereillä miltei 2000 – ja samaa herkkua on luvassa myös tänään sunnuntaina. Indians voitti huippujännittävän kamppailun maalein 5-4 ja kavensi ottelusarjan lukemiin 1-3.

Ottelu oli kahden erän jälkeen Indiansille lukemissa 3-1. Kolmannessa erässä Oilers aloitti tehohetkensä ja noin viisi minuuttia ennen loppua peli oli kääntynyt 4-3 Oilersin johdoksi. Mutta pelissä nähtiin vielä yksi käänne: ensin Samuli Huppunen tasoitti ja noin minuutti ennen loppusummeria Joonatan Lindholm teki voittomaalin.

Toisessa välierässä Classic otti 3-2 ottelujohdon voittamalla KrP:n lukemin 7-4. Classic meni jo 5-1 johtoon ja homma näytti taputellulta. KrP löysi kuitenkin kirivaihteen ja teki kolme seuraavaa maalia. Vierasjoukkue oli vain maalin takaa-ajoasemassa reilu kymmenen minuuttia ennen loppua. Mutta siihen kiri jäi. Aaro Helinin maalilla Classic meni kahden maalin johtoon ja Oskari Heikkilä (kuvassa) rankaisi vielä tyhjään maaliin.

Oilersin ja Indiansin viides välieräottelu pelataan sunnuntaina. Classicin ja KrP:n välinen välieräsarja jatkuu maanantaina.