F-Liigan toisessa finaalissa Classic piti pintansa kotona. Voitto lukemin 4-3 Oilersista tuli niukasti, mutta ansaitusti. Classicin tehomies oli Eemeli Salin, joka teki kaksi ottelun ensimmäistä maalia.

Salin teki ensimmäisensä jo reilun minuutin pelin jälkeen. Toinen maali syntyi toisen erän alkupuolella. Aaro Helin teki Classicille vielä 3-0 ja näissä luvuissa lähdettiin kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä Oilers näytti jälleen kerran luonnetta. Ensin Tuomas Iiskola kavensi ja sen jälkeen Santeri Lindfors toi espoolaiset maalin päähän. Ville Lastikka katkaisi kirin hetkeksi tekemällä lukemiksi 4-2. Eetu Sorvali kavensi vielä kerran vajaat seitsemän minuuttia ennen loppua. Kiri ei kuitenkaan tuonut lisää osumia, joten loppulukemat olivat 4-3 ja Classic siirtyi otteluvoitoissa 2-0 johtoon.

Finaalisarja jatkuu ensi perjantaina kolmannella ottelulla.