Miesten F-Liigan ensimmäisessä finaalissa Oilers isännöi Classicia. Oilersin kotiyleisö on tunnetusti hyvin kannustavaa ja sitä kautta joukkue saa oikeasti usein virtaa.

Näin oli sunnuntainakin, sillä Oilers meni hyvin nopeasti johtoon Justus Kainulaisen maalilla. Mutta Classic ei häkeltynyt ja Adam Hemerka tasoitti ja Aaro Helin vei Classicin johtoon. Eemeli Salin teki vielä lukemiksi 1-3. Toisen erän lopussa Oilers kavensi Elias Pekarin maalilla.

Kolmannessa erässä Oilers tasoitti. Matias Veikkola teki maalin ja lukemiksi 3-3. Sitten oli taas Classicin vuoro: Salin teki iltapäivän toisensa, mutta ajassa 55.26 Heikki Iiskola tasoitti.

Hiljakseen alettiin odottaa jatkoaikaa, mutta toisin kävi. Classicin Konsta Tykkyläinen teki 5-4 voittomaalin Classicille vajaat kaksi minuuttia ennen loppua.

Finaalisarja jatkuu ensi tiistaina Classicin kotiottelulla.