TPS juhlii naisten F-Liigan mestaruutta jo kolmatta kertaa perättäin. Yli 1000 katsojaa oli seuraamassa Kupittaalla, kun TPS voitti kuudennessa finaaliottelussa Classicin maalein 5-4.

Ottelun avausmaalin teki Meri-Helmi Höynälä vähemmän yllättäen. Classic tasoitti ensimmäisen erän lukemiksi 1-1. Toinen erä oli TPS:n juhlaa ja periaatteessa ratkaisi mestaruuden. Erä kirjattiin kotijoukkueelle lukemin 3-1 eli kahden erän jälkeen ottelu oli 4-2. Kun TPS teki kolmannessa erässä 5-2 maalin, asia näytti selvältä.

Tällä kaudella on kuitenkin nähty, ettei mikään ole selvää ennen loppusummeria. Classic ensin kavensi ja tuli vielä maalin päähän vajaat puoli minuuttia ennen loppua. Tasoitusta ei kuitenkaan tullut ja TPS:n kultajuhlat olivat valmiit alkamaan.

Ottelun tehopelaaja oli Höynälä, joka teki maalin ja syötti kaksi. Pudotuspelien pistepörssin ykkössija irtosi vaikuttavalla pistemäärällä 14+14=28. Hopeajoukkueen Suvi Hämäläinen sijoittui pörssikakkoseksi lukemilla 17+6=23.