Golf-legenda Tiger Woods romahti lajin Masters -turnauksessa Augustassa. Aiemmin Woods oli tehnyt historiaa pääsemällä jatkokierroksille. Tämä oli peräti 24:s kerta, kun Woods saavutukseen ylsi. Mutta tämän jälkeen Woodsin peli meni sekaisin.

Hän pelasi kolmannen kierroksen lukemiin 82 lyöntiä eli kymmenen lyöntiä yli parin. Tulos oli Woodsin kaikkien aikojen heikoin major-turnauksissa. Sijoitus romahti 30 pykälää kertaheitolla.

Tiger Woods kertoi jatkavansa kisaa, erilaisista vaivoista huolimatta. Kärkikahinoihin hänestä ei kuitenkaan ole.

Kilpailua johtaa kolmen kierroksen jälkeen Scottie Scheffler tuloksella -7, Collin Morikawa on toisena lyönnin perässä, Max Homa kolmantena lyönnin Morikawan jälkeen ja ruotsalainen Ludvig Åberg on vielä kisassa mukana kolmen jenkkigolfarin perässä.