F1-kauden kolmen kisaviikonlopun putki päättyy ensi viikonloppuna Englannin Silverstonessa. Siellä monen tallin kotikonnuilla saatetaan kuulla ensi kauden sopimusuutisia.

Valtteri Bottaksen kohtaloa on spekuloitu pitkin kevättä ja kesää. Toistaiseksi virallisia vahvistuksia hänen jatkostaan F1:ssä ole kuitenkaan kuultu.

Bottaksella on saumoja päästä kaudelle 2025 Haasille tai Williamsille. Carlos Sainzin jahkailu Williamsin ja Audin välillä on viivästyttänyt Bottaksen kohtalon sinetöitymistä, mutta Silverstonessa asiat saattavat jo selvitä.

Haas on pestaamassa ensi kauden toiseksi ajajakseen lupaavan Oliver Bearmanin Ferrarin tuella. Bottas sopisi Bearmanin tallikaveriksi hyvin kokemuksensa takia. Haasin huhutaan vahvistavan Bearmanin sopimuksen Silverstonessa.

Williams on ruvennut neuvottelemaan Bottaksen kanssa uudelleen, kun Sainz ei vielä halunnutkaan tehdä sopimusta tallin kanssa. Alex Albon jatkaa Williamsilla 2025 ja Bottas olisi tallin toinen ajaja, jos Sainz kieltäytyy kunniasta.

Torstai on Silverstonessa tapaus-Bottaksen osalta jännittävä päivä. Tiimit järjestävät silloin lehdistötilaisuuksia ja Bottaksesta saatetaan kuulla jotain.