HPK kertoo verkkosivuillaan, että seura ja valmentaja Tony Virta ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. HPK ja Virta eivät kommentoi sopimuksensa purkua.

HPK:n valmennuksen täydentää aiemminkin HPK:ta valmentanut Ari-Pekka Selin, joka saapuu Kerhoon 1+1-vuotisella sopimuksella. HPK:n päävalmentajana kaudella 2012–2013 toiminut Selin on valmentanut myös KHL:ssä sekä kuudessa eri Liiga-seurassa päävalmentajana ja tullut lähivuosina tutuksi Jukka Jalosen menestyneessä Leijonien valmennusryhmässä. Selin on valmentajana voittanut sekä olympiakultaa että maailmanmestaruuden vuonna 2022. Kertaalleen Selin on pokannut MM-hopeaa ja kahdesti SM-pronssia.

HPK:n urheilujohtaja Ilkka Haapea kertoo Kerhon urheilujohdon olevan tyytyväisiä saadessaan Selinin pitkän kokemuksen käyttöönsä HPK:n valmennukseen.

– Ari-Pekka Selin on meille strategiamme mukainen rekrytointi. ⁠Saamme hänen mukanansa HPK:hon ja päivittäisvalmennukseen osaamista ja näkemystä kansainvälisestä sekä kansallisesta huippukiekosta. ⁠Samalla Atu vastaa Liiga-joukkueemme päivittäisvalmennuksen tarpeisiin, esimerkiksi puolustuspelin ja pelin kehittämiseen liittyvissä asioissa, Haapea kertoo HPK:n sivuilla.

Kerhoon palaava Selin kertoo neuvottelujen edenneen nopeasti. Kokenut valmentaja pohtii saavansa HPK-pestissä sopivan määrän haastetta ja samalla mahdollisuuden kehittyä edelleen.

– Ensimmäisestä yhteydenotosta Ilkan kanssa aina tähän päivään asti minulla on ollut olo, että HPK:n johdolla on vilpitön arvostus kokemustani ja osaamistani kohtaan. Pääsen mukaan nuorekkaaseen tiimiin, jossa voin itse kehittyä edelleen ja oppia uutta. Tärkeintä on kuitenkin se, että olemme valmiita tekemään töitä menestyäksemme, haalarinnapit on vedettävä kiinni, Selin puolestaan huomauttaa.

HPK:n valmennus 2024–2026
päävalmentaja Maso Lehtonen
valmentaja Mikko Sirento-Manninen
valmentaja Ari-Pekka Selin
maalivahtivalmentaja Aleksis Virtanen
fysiikkavalmentaja Markus Jokinen