Leijonat kohtasi toisessa valmistavassa ottelussaan Latvian. Toisin kuin keskiviikkona, Latvia määräsi alun tahdin. Ensi kotijoukkue meni 1-0 johtoon ja kahden erän jälkeen lukemat olivat 2-0 Latvialle.

Kolmannessa erässä Leijonat heräsi ja aloitti rumputulen. Tulosta alkoi kuitenkin syntyä vasta erän puolivälin jälkeen, kun ratkaisija astui esiin. Hän oli nimeltään puolustaja Oliwer Kaski, joka teki puhtaan hattutempun – kolme maalia samassa erässä, vieläpä peräkkäin ja alle viiden minuutin sisään.

Ensin Kaski osui Rasmus Rissasen ja Konsta Heleniuksen syötöistä. Sitten asialla oli jälleen Kaski, syöttäjinä Rissanen ja Julius Mattila. Kasken kolmas syntyi Heleniuksen esityöstä.

Kahden Latvia -voiton jälkeen Leijonien valmistautuminen kohti Tshekin MM-lopputurnausta jatkuu Suomessa.