Kuten arvata saattoi, Britannia oli suupala Leijonille. Eikä edes sitkeä sellainen vaan täysi vastaantulija. Mutta nämäkin pelit on hoidettava ja voitettava, kun ne otteluohjelmaan on merkitty. Eikä Suomi jättänyt käyttämättä tarjottua mahdollisuutta maalintekoharjoituksiin. Ottelun voittolukemat olivat 8-0.

Ensimmäinen erä meni vielä pohdiskellessa ja erän ensimmäisen maalin teki Oliver Kapanen. Toisessa erässä Leijonat laittoi vaihteen päälle ja takoi viisi maalia. Kolmannessa erässä Suomi tyytyi kahteen osumaan.

Leijonien tehomies oli Kapanen, joka teki hattutempun eli kolme maalia. Mikael Granlund saalisti neljä syöttöpistettä ja Ahti Oksanen kolme. Jesse Puljujärvi teki maalin ja syötti kaksi. Emil Larmi pelasi maalillaan nollapelin.

Voittotili on nyt auki. Maalitili on komeasti auki. Suomalaisia on pistepörssin kärkipäässä. Britannia on lyöty. Tästä sitten kohti astetta Britanniaa kovempaa, mutta silti täysin eri painoluokassa ottelevaa Norjaa vastaan.