Floridan suomalaistähti Sasha Barkov pelasi huippuottelun, kun Florida tasoitti kotijäällään voitot Bostonin kanssa lukemiin 1-1. Ottelun kiistaton ykköstähti Barkov teki teholukemat 2+2, mukaan lukien voittomaalin, kun Florida kellisti Bruinsin selvin lukemin 6-1.

Muista Floridan suomalaisista Eetu Luostarinen ampui joukkueensa neljännen maalin ja Anton Lundell syötti joukkueensa kolmannen osuman. Barkovin lisäksi pistetehtailussa kunnostautui paremmin maalintekijänä tunnettu Sam Reinhart, joka antoi pelissä neljä maalisyöttöä.

Boston jäi pahasti jyrän alle ja ottelun ratkettua otettiin perinteiset aseet esiin: alkoi jatkuva hanskaus. Tanssipareja löytyi runsaasti, joten asetelmia tulevaan otettiin huolella. Eniten huomioita sai ottelun jälkeen ”tanssii tähtien kanssa” -tyyppinen tappelupari, kun Floridan Matthew Tkachuk sekä Bostonin David Pastrnak pistivät tappelun pystyyn. Selvänä voittajana selvisi Tkachuk, kuten odottaa saattoi.

Yön toisessa ottelussa Vancouver nousi tukalasta tilanteesta tärkeään voittoon kolmannessa erässä.

Edmontonin tähdet olivat vahvassa vedossa ottelun ensimmäisen puoliskon. Oilers johti ajassa 33.11 ottelua jo 4-1 Zach Hymanin kahden osuman siivittämänä. Sen jälkeen Vancouver teki neljä maalia putkeen. Elias Lindholm teki tärkeän kavennuksen toisen erän loppuun ja kolmatta erää Vancouver vei täysin: J.T. Miller kavensi ja muutama minuutti myöhemmin Canucks iski kahdesti pikavauhtia. Ensin Nikita Zadorov tasoitti ja heti perään Conor Garland teki voittomaalin.

Lopussa Oilers yritti ilman maalivahtia tasoitusta, mutta Vancouverin puolustus ja maalivahti Arturs Silovs kestivät hienosti.

Puolivälieräsarja on nyt tilanteessa 1-0 Vancouverille. Sarjan toinenkin ottelu pelataan Vancouverissa.