NHL:n perjantain ja lauantain välisen yön puolivälierissä Florida siirtyi otteluvoitoissa 2-1 johtoon Bostonia vastaan. Bostonissa pelatussa ottelussa Florida oli selvästi edellä ja vei sarjan kolmannen pelin maalein 6-2. Florida oli kuskin paikalla koko ottelun ajan: ensimmäisen erän jälkeen joukkue johti 1-0, toisen erän jälkeen 3-0 ja heti kolmannen erän alussa Florida teki 4-0 johtomaalin. Sasha Barkov nappasi kaksi syöttöpistettä alustettuaan 3-0 ja 4-0 maalit.

Boston taisteli vielä kahden maalin päähän kolmannen erän alkupuolen tehohetkellä, mutta Florida kuittasi tyynesti: 58. minuutilla Sam Reinhart teki tyhjiin lukemat 5-2 ja Evan Rodrigues perään 6-2, Eetu Luostarisen syötöstä.

Rodrigues oli Floridan suuria onnistujia tehtyään ottelun avaus- ja päätösmaalin. Barkov kuului ehdottomaan tähdistöön, sillä kahden maalisyöttönsä lisäksi puolustaminen sujui kuten Selke-ehdokkaalta kuuluukin.

Yön toisessa puolivälierässä Edmonton tasoitti ottelusarjan Vancouveria vastaan lukemiin 1-1. Voiton arvoa nostaa se, että Oilers voitti Vancouverin fanaattisen kotiyleisön edessä. Maaleja tehtiin ottelussa vuorotellen: Vancouver meni johtoon ja Edmonton tasoitti. Näin edettiin aina jatkoerään asti kunnes Oilers rikkoi kaavan ja Evan Bouchard teki ottelun ratkaisseen maalin.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Canucks pystyi pitämään Edmontonin supertähdet kohtuullisen hiljaisina. Toista kertaa tämä ei onnistunut. Connor McDavid ja Leon Draisaitl olivat kaikissa Oilersin maaleissa mukana: kumpikin nakutti teholuvut 1+3. Vancourin puolustaja Nikita Zadorov teki tehot 1+1 toisessa ottelussa putkeen ja JT Miller antoi kaksi syöttöä.

Ottelusarja on nyt 1-1 ja karavaani siirtyy Edmontoniin.