Florida Panthers otti todella ison ja tärkeän voiton NHL:n välierissä Rangersista. Panthers haki ottelusarjan kolmannen voittonsa Rangersin kotikaukalosta ja on nyt yhden voiton päässä finaaleista. Ottelun yksi ratkaisuhahmoista oli Anton Lundell, joka teki joukkueensa toisen maalin. Ottelu päättyi 3-2 Floridalle.

Ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä Rangers meni johtoon, kun Chris Kreider teki johtomaalin alivoimalla. Gustav Forsling kuitenkin tasoitti vielä toisessa erässä. Kun ottelua oli pelaamatta vajaat kymmenen minuuttia, astui Lundell esiin. Hän ohjasi Eetu Luostarisen syötön maaliin ja vei Rangersin ahdinkoon. Lopussa Rangers yritti tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Sam Bennett teki tyhjään maaliin lukemiksi 3-1. Viimeisellä minuutilla Alexis Lafreniere toi vielä Rangersin maalin päähän, mutta Florida kesti.

Seuraava ottelu pelataan Floridassa ja tunnelma on varmasti katossa. Jos Florida Panthers voittaa, paikka finaalissa varmistuu.