NHL:n yön puolivälieräotteluissa nähtiin kaksi vierasvoittoa. Florida haki makoisan voiton suomalaistähtien johdolla Bostonista lukemin 3-2. Vancouver puolestaan voitti Edmontonissa maalein 4-3.

Bostonin ja Floridan sarja on kääntymässä Floridalle. Ilman kapteeniaan Brad Marchandia pelannut Bruins meni ottelussa 2-0 johtoon, mutta Floridan kone käänsi hetki hetkeltä ottelun Bostonin päätyyn. Painostus päättyi Anton Lundellin tekemään kavennusmaaliin 34. minuutilla. Kolmannessa erässä Sam Bennett teki paljon porua aiheuttaneen ylivoimamaalin, syöttäjänä Lundell.

Ottelun voittomaali oli taidetta. Sasha Barkov luikerteli läpi Bostonin puolustuksen ja nosti nätisti kiekon ylänurkkaan. Tästä Boston ei enää toipunut ja tilanne puolivälierässä on nyt 3-1 Floridalle.

Vancouver on esitellyt uuden tähden Oilers -sarjassa. Tulokasmaalivahti Arturs Silovs torjui 42 kertaa, kun Canucks nappasi makoisan vierasvoiton Edmontonista. Oilers meni ottelussa johtoon, mutta Vancouver käänsi jo ensimmäisessä erässä tilanteeksi 1-3. Edmonton kavensi, mutta toisen erän lopussa Vancouver teki jälleen maalin. Vasta aivan ottelun lopussa Oilers pääsi maalin päähän, mutta Silovs sekä Vancouverin puolustus kesti.

Connor McDavid jäi tällä kertaa pisteittä. Leon Draisaitl teki maalin ja syötti toisen, mutta tällä kertaa supertähtien tehot jäivät kokonaisuudessaan minimiin. Vancouverin maalit jakautuivat kahdelle pelaajalle: Elias Lindholm teki kaksi maalia, samoin Brock Boeser, joka sai myös yhden syöttöpisteen. Silovsin lisäksi Boeser kuului ottelun tähdistöön.

Vancouver meni voitollaan ottelusarjassa 2-1 johtoon.