NHL:n puolivälierissä Floridalla oli ottelusarja katkolla kotikaukalossa Bostonia vastaan. Boston kaivoi vielä taistelukirveen esiin ja otti 2-1 voiton. Näin kulkue matkaa vielä kerran Bostoniin.

Boston meni alussa johtoon, mutta Florida tasoitti Sam Reinhartin maalilla 26. minuutilla. Boston iski neljä minuuttia myöhemmin, kun Charlie McAvoy teki osuman – Floridan valmennus heitti haasteen kehiin, mutta se ei mennyt läpi. Maali hyväksyttiin ja myöhemmin selvisi, että se jäi voittomaaliksi. Kolmannessa erässä ei enää osumia nähty.

Edmonton voitti erittäin tasaisen ottelun Vancouveria vastaan kotonaan 3-2. Edmonton meni avauserässä johtoon Leon Draisaitlin tekemällä ylivoimamaalilla. Tähän osumaan sai syötön Connor McDavid, joka jätettiin nollille edellisessä ottelussa ensimmäistä kertaa näiden pudotuspelien aikana. Seuraavaa maalia saatiin odotella toisen erän viimeiselle minuutille. Ryan Nugent-Hopkins vei Oilersin 2-0 johtoon ennen kolmatta erää.

Kolmannessa tuli Vancouver peliin mukaan. Ensin Conor Garland kavensi ja sitten Dakota Joshua tasoitti. Tasoitus tuli ajassa 58.18. Mutta eipä menty jatkoille tällä kertaa – Edmontonin tehopuolustaja Evan Bouchard teki voittomaalin vain reilut puoli minuuttia ennen peliajan päättymistä.

Edmonton tasoitti voitot lukemiin 2-2. Seuraavaksi jatketaan sarjaa Vancouverissa.